dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusions

La nostra tasca en aquest bloc ha finalitzat i només en queda fer una valoració final.

Personalment crec que ha estat molt enriquidor realitzar aquest treball. Per una banda, el tema tractat, les cultures del món, ha donat molt de sí per poder realitzar diverses activitats, cercar-ne d’altres i crear el nostre propi clip. La diversitat i les cultures són temes d’actualitat i d’interès i penso que el resultat final és bo i estic molt satisfeta amb la feina que hem anat realitzat durant aquest semestre.

El grup ha funcionat bé; ens hem entès, ens hem sabut posar d’acord i hem anat treballant al ritme que se’ns demanava.

Crec que mitjançant les activitats que hem anat realitzant, seguint la Webquest proposada, hem sabut reflectir el que se’ns demanava o si més no ho hem fet el millor que hem pogut. Però sobretot puc dir que hem après moltes coses que desconeixíem i que n’hem extret molt coneixements pel futur.

Està molt bé començar a involucrar-se com un mestre i comença a realitzar possibles tasques com a tal i penso que totes les pràctiques que hem anat realitzant han sigut molt interessants, igual que l’assignatura en general.

També ha sigut una bona manera de fer-nos veure tots els recursos que hi ha a la xarxa i tots els recursos que podem crear-hi.

Finalment dir que estic realment satisfeta amb la feina feta i amb tot el que he après d’aquesta activitat i d’aquesta assignatura.
Penso que la creació d’un bloc amb les aportacions pròpies de cada grup ha sigut una molt bona pràctica a fer.

Espero que us hagi agradat a tots i que en pugeu fer ús.