dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusions

Com a una de les creadores d'aquest bloc, la valoració que en faig és molt positiva. En primer lloc penso que aquesta és una proposta molt enriquidora per als estudiants de magisteri, ja que a partir d'aquesta pàgina i del treball que hem realitzat amb grup, es poden aprendre moltes coses, descobrir moltissims recursos i aprofundir en el tracte de les TIC com a recurs didàctic; conèixer nous programes amb els quals editar millorar els nostres treballs...etc.
Així doncs, crec que és una eina molt útil i que a més a més implica una cooperació entre varies persones i que en aquest cas ha sigut molt enriquidora i no ha suposat cap mena de problema.
En segon lloc, personalment penso que el tema que es tracta en aquest bloc és un tema molt interessant a tractar amb els alumnes ja que és actual i ens afecta directament a la nostra vida quotidiana. Així doncs, amb aquest bloc hem volgut reflectir la varietat de cultures que envolten aquest món i animar als nens i nenes a que les vulguin conèixer.
En resum doncs, dir que he trobat molt interessant la realització d'aquest bloc, i que espero que agradi a tots els mestres i alumnes que el vulguin veure.