dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusions

Crec que la idea de fer-nos crear un bloc ha estat molt bona perquè pel que a mi respecta no havia utilitzat mai un recurs de la xarxa com aquest. Apart de saber fer-ne un ús, m'ha fet veure que aquest tipus de recursos que hi ha a la xarxa poden ajudar a la tasca educativa.
Fer aquest bloc centrat en un tema m'ha ajudat a saber cercar webquests, viedos a la xarxa, portals educatius i, sobretot, a mirar-me les TIC no com a medi de diversió sinó des del punt de vista d'un professional de l'educació.
El recursos que hem fet servir en aquestes sessions m'han ajudat a veure clarament que és possible un ensenyament integrant les TIC a l'aula. Apart d'això he après a fer servir programes com el KidPix, el Movie Maker, l'Audacity...
A partir de la realització del bloc hem experimentat l'educació amb les noves tecnologies, un recurs molt útil i molt important en els temps actuals.
Personalment, crec que ens ha enriquit com a professionals i ens ha obert la ment cap a noves formes d'educar als alumnes, i, fer-los participants actius en tot aquest món.
Així doncs, crec que ha estat una experiència molt positiva. Per altra banda, crec que aquesta assignatura és molt interessant perquè no m'havia plantejat tots els recursos que ara sé que es poden utilitzar per integrar les TIC en l'educació primària i trobo que seria bo que tots els mestres que donin classes a nens i a no tan nens treballessin tots aquests aspectes.