dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusions

Personalment la valoració que faig del nostre blog és molt positiva perquè treballant amb el tema de les cultures hem disfrutat però sobretot hem après. Hem après una mica més del món que ens envolta i que moltes vegades no li fem cas i no el sabem valorar.
Penso que el tema que vam escollir des d'un bon principi és interessant des del punt de vista pedagògic i social perquè la diversitat és un fet que trobem dia a dia, tant a les escoles com al carrer. És per això, que tot el contingut que hem presentat és actual i aplica a tot ciutadà del món.
En quan al tema del treball que hem anat realitzant al llarg d'aquest temps, penso que ha estat bastant constant perquè hem intentat portar al dia totes les tasques que se'ns han anat encomanant. El maneig del programa l'hem anat adquirint amb els dies i a mesura d'anar investigant el seu funcionament ens ha permès estar totalment familiaitzades amb un blog.

Per últim, dir que aquesta experiència ha estat molt interessant i m'ha semblat molt aplicable en el nostre futur com a mestres. A mesura que passen els dies, les TIC estàn més adaptades al pla d'estudis de les escoles i estar al dia de tots aquests avenços segur que millorarà la nostra pràctica docent.
Així doncs, en general valoro molt positivament el treball realitzat fins ara i espero que el blog que hem creat perduri i sigui útil per a gent interessada en el tema.