dijous, 15 de maig del 2008

Enredate con Unicef

Aquest portal "Enredate con Unicef" té com a objectiu sensibilitzar i animar als laumnes a participar en la construcció del seu futur i fomentar valors de solidaritat, igualtat, respecte, justicia social, respecte al medi ambient o a la pau, es a dir, una serie de valors fundamentals per a una educació ciutadana dels alumnes.

A partir d'aquest espai, els alumnes podran realitzar activitats relacionades amb aquests valors a més de llegir les noticies més recents. Així doncs, crec que és una proposta molt interessant, ja que com a futur mestres, una de les nostres responsabilitats és formar a unes persones amb aquests valors.

Crec que aquesta proposta està adequada a l'edat a la que va dirigida el nostre blog, ja que és important que de ben petits, els alumnes coneguin el món que els envolta incloent-hi les injusticies que es produeixen en ells i així puguin reflexionar sobre quines solucions es podrien proposar per a millorar-ho. A més a més, coincideix amb la temàtica del nostre blog, que tot i estar enfocat en la descoberta de les tradicions d'altres cultures, també implica el respecte i la solidaritat amb aquestes.


L'adreça de la pàgina és la següent:

http://www.enredate.org/